مقالات
-
فلسفه و عرفان
مقالات: 13, گروهها: 2 -
اخلاق و دعا
گروهها: 3 -
خانواده و اجتماع
مقالات: 2, گروهها: 4 -
شعر و ادب
مقالات: 2 -
قرآن کریم
مقالات: 1, گروهها: 5 -
عقاید
مقالات: 3, گروهها: 4 -
پیامبر و اهل بیت
مقالات: 2, گروهها: 15 -
حدیث و علوم حدیث
مقالات: 3, گروهها: 2 -
فقه و اصول
گروهها: 2 -
تاریخ و سرگذشت ها
مقالات: 6, گروهها: 4

ده هدف اصلی امام حسین(ع) برای قیام
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- محمد علی پارسا
- منبع:
- https://fa.abna24.com/news/1703080/%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%B9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%85
ده هدف اصلی امام حسین(ع) برای قیام رسول خدا (ص) فرمود: هر کس حاکم ظالمی را مشاهده کند که ( در اثر ظلم و جور) محرمات الهی را حلال شمرده و عهد و پیمان های الهی را شکسته و با سنت و سیره رسول خدا مخالفت کرده و درمیان بندگان خدا با گناه ودشمنی عمل می کند و در مقابل چنین حاکم ستمگری هیچ گونه عکس العمل گفتاری یا رفتاری از خود بروز ندهد خداوند چنین انسانی را در جایگاه همان ظالم ستمگر داخل میکند."

بدعتهای بنیامیه؛ انحرافی در مسیر اسلام ناب
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- محمد علی پارسا
- منبع:
- https://fa.abna24.com/news
بدعتهای بنیامیه؛ انحرافی در مسیر اسلام ناب بنیامیه، حکومتی که با تکیه بر قدرت و ثروت، مسیر اسلام ناب را به انحراف کشاند و سنتهای پیامبر(ص) را زیر پا گذاشت. این خاندان با بدعتگذاریهای متعدد، چهره دین را مخدوش کرد و اهداف والای اسلام را قربانی مطامع دنیوی خود ساخت.

نقش مردم کوفه در واقعه کربلا و درسهای آن برای جوامع امروزی
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- محمد علی , پارسا
- منبع:
- https://fa.abna24.com/news
نقش مردم کوفه در واقعه کربلا و درسهای آن برای جوامع امروزی مردم کوفه تحت تأثیر تبلیغات و تهدیدهای حکومتی قرار گرفتند. امروزه نیز رسانههای حکومتی و شبکههای اجتماعی میتوانند افکار عمومی را منحرف کنند

راهکار های تربیت فرزند صالح از نگاه قران و اهل بیت (ع)
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- محمد علی,پارسا
- منبع:
- https://fa.abna24.com/news
راهکار های تربیت فرزند صالح از نگاه قران و اهل بیت (ع) تربیت فرزند در اسلام نه تنها یک وظیفه خانوادگی، بلکه یک مسئولیت اجتماعی و دینی است که تأثیر آن بر جامعه و آینده امت اسلامی بسیار عمیق است. در این مقاله، با تکیه بر منابع قرآنی و روایی شیعه، به بررسی اصول و روشهای تربیتی پرداخته شده است که میتوانند در پرورش فرزند صالح مؤثر باشند.

نجوا با عاشورا
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- محمدرضا حکیمی
- منبع:
- نشریه خیمه، اسفند 1381- شماره 1
نجوا با عاشورا و سخنی در ابعاد و اکنون را با یاری بس گران و طاقت سوز، از اندوهان و تجربه ها و چگونگی رویدادها... .

عاشورا و امام حسین علیه السّلام در کلام معصومین
- منتشر شده در
ای مردم ، این حسین بن علی است ، او را بشناسید؛ قسم به آن که جانم در دست اوست ، او در بهشت است، دوستدانش در بهشتاند و دوستداران دوستدارانش نیز در بهشتاند».

از عاشورا تا اربعین
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- زهرا نجارزادگان
- منبع:
- نشریه گلبرگ
امام صادق (علیه السلام) روایت شده که فرموده اند: «در روز اربعین هنگامی که روز بلند شد زیارت می کنی و می گویی: سلام بر ولی خدا و حبیب او، سلام بر خلیل خدا و بنده نجیب او، سلام بر بنده برگزیده خدا و فرزند برگزیده او، سلام بر حسین مظلوم شهید، سلام بر آقایی که در میان امواج بلا گرفتار آمد و کشته اشک روان است.»

سیمای غیبت در روایات و آثار متقدمان شیعه
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- دکتر مجید معارف
- منبع:
- مجله کتاب ماه دین
یکی از مسائل مهم در تاریخ سیاسی شیعه، مواجهه شیعیان با موضوع غیبت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. مطالعه در روایات وقرائن به جا مانده نشان دهندهء چاره جویی های متنوع امامان شیعه (علیه السلام) ونیز دانشمندان این مکتب است. این مقاله، گزارش کوتاهی است از اهمّ اقداماتی که جهت توجیه وتثبیت اصل پدیده غیبت ونیز چگونگی مواجهه با این پدیده در اداره امور شیعه در شرایط وعصر غیبت انجام گرفته است:

فرهنگ عاشورا در سیره ی معصومین (علیهم السلام)
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- سید مهدی صانعی
- منبع:
- فصل نامه مشکوة
آداب و عادات و اندیشه ها و اوضاعی که گروهی در آن شرکت دارند، فرهنگ نامیده می شود که از نسلی به نسل دیگر انتقال می یابد. زبان و وسیله های نمادین دیگر عوامل اصلی انتقال فرهنگ است; در عین حال ممکن است بسیاری از رفتارها و عادات و رسوم تنها از طریق تجربه حاصل گردد. اصولا هر جامعه ای برای خود روش و اسوه ویژه ای از کلیات فرهنگی و رفتاری دارد که امور ضرور انسانی مانند سازمان اجتماعی، دین، حقیقت جویی، ساختمان سیاسی، نحوه تفکر، مؤسسات اقتصادی و فرهنگ مادی آن را به وجود می آورد.

شهادت امام سجاد (علیه السلام)
- منتشر شده در
-
- نویسنده:
- حمزه کریم خانی
پنجم شعبان، زاد روز مسعود امام همام، حضرت زین العابدین است که در سال 38 قمری در شهر مدینه، به دنیا آمد. او در خاندان پاک رسالت، قدم به دنیا گذاشت و جهانی از صفا، معنویت و دانش و بینش برای بشر به ارمغان آورد. او آمد تا شیفتگان عبادت و سالکان راه معرفت و خداشناسی را، از سرچشمه زلال توحید و عرفان ناب محمّدی سیراب سازد. پدرش امام حسین (علیه االسلام) به سبب علاقه فراوانی که به پدر بزرگوارشان، حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) داشتند، این مولود مبارک را «علی» نام نهادند.